Edificacion residenciala

Un ostal situat en la Còsta Brava en un bòsc plen de ròcas. Un promotor amb aficion per l'arquitectura tradicionala. Materials modèrns. Lo resultat es una bastissa de beton armat amb arcs de maons e pèira, fenestrals de masia e una piscina fòrça singular.

Bastissas de 1864

Tres bastissas bessonas en l'Aishamplatge barcelonés. Los fondaments sus las rèstas de la muralha. Murs amb arcs que permetián la comunicacion als constructors. Correders secrètes. Escalièrs prèstes de quèir. Frescs amagats. Mai de cinc ans d'activitat per ressuscitar una bastissa maumetuda pel passatge dels ans.

Auditoria energetica

Direccion (amassa amb Carles Barberà) d'una equipa d'estudiantas de l'URV per, en un acòrdi universitat-entrepresa, la realizacion de l'auditoria energetica d'un institut de segondària e de moduls professionales, a Reus.

Bibliotèca (concors)

Equipa dirigida per Josep Maria Girós, amb Fernando Álvarez, David Moncusí e Alfons Civit, per la presentacion d'un projècte al concors de la Bibliotèca de la Dièta Nacionala del Japon, a Nara.

Columbàri (concors)

Concors pel bastiment en lo campus de Leioa al Bascoat, d'un columbàri que recuèlha las rèstas de las personas qu'avián donat los sieus còrsses a la Sciéncia.