Nauta Velocitat

La participacion en aquel projècte de Ricardo Bofill Taller de Arquitectura International Partnership consistiguèt en la collaboracion en lo projècte de l'estacion de Nauta Velocitat de Bolonha (Itàlia),  e l'intervencion en la modificacion de las proteccions dels espacis vuèges verticales, e en la configuracion de l'espaci Kiss&Ride d'arribada/sortida mejançant veïcul.

Aeropòrts

Participacion en l'equipa de trabalh consacrat al projècte d'arquitectura de la Nòva Àrea Terminala Entre Pistas (NATEP) de l'Aeropòrt de Barcelona, per Bofill Arquitectura. Los prètzfaches realizats consistisson principalament en la coordinacion en verticala (mejançant seccions) e en lo projècte dels elements situats en l'extrèm de la terminala (uèi ja desapareguts).

Estudis de païsatge

Estudis d'impacte e d'integracion païsatgistica.

Per l'implantacion d'un centre de cria de cavals, per la conversion d'una planta de grauas e de sables en un centre de compausat, o per la recuperacion d'un camin istoric (los tres cases partejan contacte per la comanda (NODE) e qualques detalhs d'implantacion, en èsser dins la meteissa comarca e unitat païsatgistica)

Estudis sus carril-bici

Estudi sus l' implantacion d'un carril-bici a Reus. Direccion (amassa amb Carles Barberà) de l'activitat realizada en acòrdi Comuna-Universitat, per estudiantas de l'Escòla d'Arquitectura de l'Universitat Rovira e Virgili e presentada al Congrés de la Bicicleta de 2017.