Edificació residencial

Una casa situada en la Costa Brava en un bosc ple de roques. Un promotor amb afició per l'arquitectura tradicional. Materials moderns. El resultat és un edifici de formigó armat amb arcs de totxo i pedra, finestrals de masia i una piscina molt singular.

Edificis de 1864

Tres edificis bessons en l'Eixample barceloní. Els fonaments damunt de les restes de la muralla. Murs amb arcs que permetien la comunicació als constructors. Passadissos secrets. Escales a punt de caure. Frescos amagats. Més de cinc anys d'activitat per ressuscitar un edifici malmès pel pas dels anys.

Auditoria energètica

Direcció (juntament amb Carles Barberà) d'un equip d'estudiants de la URV per a, en un acord universitat.empresa, la realització de l'auditoria energètica d'un institut de secund``aria i mòbuls professionals, a Reus.

Biblioteca (concurs)

Equip dirigit per Josep Maria Girós, amb Fernando Álvarez, David Moncusí i Alfons Civit, per a la presentació d'un projecte al concurs de la Biblioteca de la Dieta Nacional del Japó, a Nara.

Columbari (concurs)

Concurs per a la construcció en el campus de Leioa al País Basc, d'un columbari que reculli les restes de les persones que havien donat els seus cossos a la Ciència.