Alta Velocitat

La participació en aquest projecte de Ricardo Bofill Taller de Arquitectura International Partnership va consistir en la col·laboració en el projecte de l'estació d'Alta Velocitat de Bolònia (Itàlia), i la intervenció en la modificació de les proteccions dels espais buits verticals, i en la configuració de l'espai Kiss&Ride d'arribada/sortida mitjançant vehicle.

Aeroports

Participació en l'quip de treball dedicat al projecte d'arquitectura de la Nova Àrea Terminal Entre Pistes (NATEP) de l'Aeroport de Barcelona, per a Bofill Arquitectura. Les tasques realitzades consisteixen principalment en la coordinació en vertical (mitjançant seccions) i en el projecte dels elements situats en l'extrem de la terminal (avui ja desapareguts).

Estudis de paisatge

Estudis d'impacte i d'¡integració paisatgística.

Per a la implantació d'un centre de cria de cavalls, per a la conversió d'una planta d'àrids en un centre de compostatge, o per a la recuperació d'un camí històric (els tres casos comparteixen contacte per l'encàrrec (NODE) i alguns detalls d'implantació, en estar en la mateixa comarca i unitat paisatgistica)

Estudis sobre carril-bici

Estudi sobre la implantació d'un carril-bici a reus. Direcció (juntament amb carles Barberà) de l'activitat realitzada en acord Ajuntament-Universitat, per estudiants de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili i presentada al Congrès de la Bicicleta de 2017.