territori+arquitectura


Alfons Civit,
arquitecte superior, màster en dret ambiental, i postgrau en avaluació ambiental de plans i programes
col·legiat 30358-5 al col·legi d'arquitectes de catalunya
membre de les agrupacions d'arquitectes al servei de les administracions públiques i d'arquitectes experts pèrits forenses i mediadors

Qui som

Un clúster d'especialistes en arquitectura, medi ambient, urbanisme, paisatge, ciències jurídiques, administració i gestió de finques, serveis immobiliaris, enginyeries.

Del 2015 ençà, com a part de VBC Serveis SCCL, arquitectura i construcció junt amb API's i advocats.

Next

Què fem

Projectes d'arquitectura (tant d'obra nova com de rehabilitació). Documents d'arquitectura (certificats, peritatges, informes, inspeccions, habitabilitat, eficiència energètica, publicacions, divulgació). Treballs territorials (urbanisme, urbanització, paisatge, avaluacions ambientals, cartografies). Especials (restauració de patrimoni històric, formació a mida, gestió de patrimonis construïts, gestió informàtica d'informació immobiliària).

Next

Com ho fem

"cal conèixer l'entorn, i estimar-lo; els espais, el seu aspecte, la relació amb els altres espais, la seva composició, les seves gents  *  molt més encara: la construcció, el clima, geomorfologia, botànica, fauna  -  les maneres de viure'l i de veure'l. els coneixements adquirits: aspectes tècnics, científics, artístics, històrics, filosòfics, jurídics, econòmics...   -  el treball i l'ofici, dia a dia, en obra i en docència  -  amb el contacte amb els diferents àmbits de treball" (Alfons Civit, 2003)

amb qualitat tècnica i material, i respecte per les opcions i possibilitats de cada client i de cada projecte

Clicant les imatges s'obren noves finestres del vostre navegador

Next

Connected Construction

Hem participat com a membres de govern del grup Connect&Construct, una iniciativa de la Comissió Europea per integrar tots els aspectes de l'edificació i gestió immobiliària en el núvol.
Des d'aquest enllaç, les persones registrades poden accedir a la informació de les finques, amb la seva documentació i projectes.
Next

Avís Legal. Crèdits. Contacte.

Informacions pràctiques (s'obre en una nova finestra).